Zesde studioalbum van James Blake verschijnt 8 september op Vinyl.

Zesde studioalbum van James Blake verschijnt 8 september op Vinyl.

Een nieuwe single en een zesde studio-album. James Blake heeft zijn tijd goed besteed en daar plukken we de komende tijd de vruchten van. Te beginnen met zijn nieuwe single 'Big Hammer', afkomstig van zijn aankomende album 'Playing Robots Into Heaven'. De single-release ging gepaard met een cinematografisch hoogstandje, geregisseerd door Oscar Hudson. Hierin rijden vier overvallers naar verschillende locaties, van een restaurant tot een kledingwinkel, waarbij telkens de voorpui met een auto wordt doorboord.

'Playing Robots Into Heaven' verschijnt op 8 september en betekent tevens het begin van een internationale wereldtournee, die begint in Milaan op 18 september. Na enkele Europese optredens, waarbij hij op 26 september ook 013 in Tilburg aandoet, vliegt Blake de Atlantische Oceaan over voor shows in Canada en Noord-Amerika.

De uit Engeland afkomstige artiest, die zich gespecialiseerd heeft in elektronische popmuziek, brak in 2011 door bij het grote publiek met zijn nummer 'Limit To Your Love' van zijn zelfgetitelde debuutalbum. Zijn tweede album, 'Overgrown' (2013), leverde hem zelfs een Grammy Award op in de categorie 'Best New Artist'. Met name met zijn voorgaande album, 'Friends That Break Your Heart' gooide Blake hoge ogen in de Britse hitlijsten.

 

Een nieuwe single en een zesde studio-album. James Blake heeft zijn tijd goed besteed en daar plukken we de komende tijd de vruchten van. Te beginnen met zijn nieuwe single 'Big Hammer', afkomstig van zijn aankomende album 'Playing Robots Into Heaven'. De single-release ging gepaard met een cinematografisch hoogstandje, geregisseerd door Oscar Hudson. Hierin rijden vier overvallers naar verschillende locaties, van een restaurant tot een kledingwinkel, waarbij telkens de voorpui met een auto wordt doorboord. 'Playing Robots Into Heaven' verschijnt op 8 september en betekent tevens het begin van een internationale wereldtournee, die begint in Milaan op 18 september. Na enkele Europese optredens, waarbij hij op 26 september ook 013 in Tilburg aandoet, vliegt Blake de Atlantische Oceaan over voor shows in Canada en Noord-Amerika. De uit Engeland afkomstige artiest, die zich gespecialiseerd heeft in elektronische popmuziek, brak in 2011 door bij het grote publiek met zijn nummer 'Limit To Your Love' van zijn zelfgetitelde debuutalbum. Zijn tweede album, 'Overgrown' (2013), leverde hem zelfs een Grammy Award op in de categorie 'Best New Artist'. Met name met zijn voorgaande album, 'Friends That Break Your Heart' gooide Blake hoge ogen in de Britse hitlijsten.

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.