Def Leppard verrast met album en opmerkelijke samenwerking

Def Leppard verrast met album en opmerkelijke samenwerking

Muziek waar je een kick van krijgt. Vrij letterlijk in dit geval, want Rock & Roll Hall Of Famers Def Leppard hebben hun twaalfde album 'Diamond Star Halos' aangekondigd met de release van hun single  'Kick'. Het met nieuw materiaal gevulde album, dat op 27 mei uitkomt, wordt de opvolger van het succesvolle studio-album  'Def Leppard' uit 2015 en verschijnt ook in een Deluxe uitgave en op vinyl.

Wat in het bijzonder opvalt is dat, naast bandleden Joe Elliott, Rick Savage, Rick Allen, Phil Collen en Vivian Campbell, er nog een paar klinkende namen te noemen zijn die hebben bijgedragen aan dit album. Voor de nummers 'This Guitar' en 'Lifeless' verleende bluegrass-zangeres Alison Krauss haar zoetgevooisde stemgeluid, waar Mike Garson (voormalig pianist van David Bowie) meewerkte aan 'Goodbye For Good This Time' en 'Angels (Can't Help You Now)'.

Noodgedwongen door de pandemie namen ze het album de afgelopen twee jaar op vanuit verschillende locaties. Zo nam Joe zijn zangpartijen op in Ierland, bevond Rick Savage zich in Engeland tijdens de opnames en waren Phil Collen, Vivian Campbell en Rick Allen allemaal in Amerika tijdens de opnames.

 


Por favor tenga en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de ser publicados

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de privacidad de Google y los Términos del servicio.